Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Wątek zamknięty
Z przyjemnością ogłaszamy otwarcie rekrutacji do naszej skromnej organizacji! Co musisz zrobić? To proste, napisz podanie zgodnie ze wzorem w odpowiedzi poniżej. Nie musisz się rejestrować!
Powodzenia!
Link do panelu (panel.pylife.pl):
Czy zapoznałeś się z regulaminem? Tak/Nie
Posiadasz sprawny mikrofon i Mumble? (Wymagane): Tak/Nie
Czy przeszkadza ci wpłacenie 3k wpisowego na rozwój organizacji?: Tak/Nie
Dlaczego chcesz być akurat z nami?:
Link do panelu (panel.pylife.pl):https://panel.pylife.pl/gracz/94432
Coś o sobie:Lubie Grac w gry lubie strasznie jezdzic na krosie i lubie strasznie ogarnientych kolegów z gangu
Czy zapoznałeś się z regulaminem? Tak
Posiadasz sprawny mikrofon i Mumble? (Wymagane): Tak
Czy przeszkadza ci wpłacenie 3k wpisowego na rozwój organizacji?: Tak
Dlaczego chcesz być akurat z nami?:lubie jak koledzy w gangu są ogarnięci i mam nadzieje ze nauczycie mie troche o pylife
Link do panelu (panel.pylife.pl): https://panel.pylife.pl/gracz/24942
Coś o sobie:Lubię grać w gry uwielbiam jeździć na krosie i innych motorach lubie grzebać przy autach i lubiE ogranietych Ludzi
Dlaczego chcesz być akurat z nami?:Lubie ogolnie grać lubie ludzie ogarnietych i mam tez nadzieje ze mnie nauczycie jak grać na pylife
Coś o sobie:Na imie mam Kuba mam 15lat,moje hobby to:rolnictwo,crossy,tworzenie grafik dla graczy,pilka nozna.Duzo gram na komputerze i na pylife
Czy przeszkadza ci wpłacenie 3k wpisowego na rozwój organizacji?: Nie
Dlaczego chcesz być akurat z nami?:Lubie ludzi ogarniętych,nie lubie kłamstwa i fałszu.W gangach dużo osob jest dla aut.Ja tez czasem lubie sobie pojezdzic jakims szybkim autkiem,i mysle ze nauczycie mnie czegos na pylu.
Przenoszę z prywatnej wiadomości. //KaziuPompka
Link do panelu (panel.pylife.pl): http://panel.pylife.pl/gracz/147286#KaziuPompka
Coś o sobie: Mam na imię Alan mam 13 lat interesuje się różnymi sportami, grami i ogólnie elektroniką. Jestem przyjazny, staram się na ogół dużo pomagać, lubię grać w gry o wiele bardziej ze znajomymi niż z samemu. W ekipach staram się być aktywny i pomocny w różnego typu akcjach, jestem również kulturalny i nie wyzywam innych. Można ze mną normalnie porozmawiać o wielu rzeczach, (ale nie wypowiadam się o tematach na których się nie znam.) PS. Znam zasady ortografii oraz interpunkcji i ich przestrzegam, no i oczywiście lubię pić #kompot [dblpt]P
Dlaczego chcesz być akurat z nami?: Od jakiegoś czasu szukałem porządnej ekipy na dłuższą metę z którą mógłbym normalnie porozmawiać i pograć sobie na PYL'u i wydaje mi się, że TheUnity jest jedną z niewielu na PYL'u która jest godna zainteresowania, dla tego chciałbym dołączyć do TheUnity. (Mam nadzieję, że to, iż jestem stosunkowo nowym graczem na PYL'u nie będzie przeszkodą w dostaniu się do organizacji, ponieważ jestem na prawdę aktywnym graczem i gram prawie codziennie na PYL'u.
Coś o sobie: Mam na imię Kamil po więcej możecie spytać.
Dlaczego chcesz być akurat z nami?: Gra samemu odrobinę mi się znudziła. Wasz gang okazał się być rozwiązaniem na takowy problem.
Coś o sobie: Nazywam się Dawid. Interesuję się chemią oraz matematyką. W przyszłości chciałbym zostać strażakiem, policjantem lub nauczycielem. Moim hobby jest gra w szachy i jazda na rowerze. Pomimo niezbyt dużego wieku jestem osobą ogarniętą. Moje zdolności gramatyczno-ortograficzne w skali 1/10 oceniam na 8. Jestem oczytanym gimnazjalistą.
Czy zapoznałeś się z regulaminem? Tak i chciałbym dopowiedzieć, że kompot
Posiadasz sprawny mikrofon i Mumble? (Wymagane): Mikrofonu tymczasowo nie posiadam. Mumble mam w pełni sprawnę. Aczkolwek jeżeli będzie taka potrzeba to bd mógł wejść porozmawiać z wami na laptopie ale tylko w godzinach bliskich 15.
Czy przeszkadza ci wpłacenie 3k wpisowego na rozwój organizacji?: Trochę tak, ponieważ nie wchodzę narazie na MTA- problemy z komputerem. Nie wchodzę zbyt często, więc nie będę używał aut. Tak zwyczajnie jak zawsze bd grał dopiero może we wrześniu ale raczej wpłace wpisowe.
Dlaczego chcesz być akurat z nami?: Jak to Tasaka wspomniał jesteście ogarniętą organizacją. Chciałbym aby moje auta wam się przydały bo mi przez parę miesięcy się nie przydadzą.
Link do panelu (panel.pylife.pl): https://panel.pylife.pl/gracz/91940 jeśli będę mógł dołączyć do gangu TheUnity to odejde z UR
Coś o sobie: Lubie sobie porozmawiać z innymi ogarniętymi , jestem też człowiekiem ogarniętym i nie wyzywam innych graczy uwielbiam też grać na Pylife
Posiadasz sprawny mikrofon i Mumble? (Wymagane): Mam ogarnięty mikrofon i mam mumble
Czy przeszkadza ci wpłacenie 3k wpisowego na rozwój organizacji?: Trochę tak bo narazie sam zbieram na rożne auta i nie wydaje pieniędzy często
Dlaczego chcesz być akurat z nami?: Jest to fajny gang i wkońcu chciałbym być na jakiś dłuższy czas w jakimś ogarniętym gangu
Ostatnio edytowany przez Kumpelek (2015-05-03 14:29:36)
Coś o sobie: mam na imię Daniel lubię gry komputerowe oraz grać w piłkę. Mam poczucie humoru
Czy zapoznałeś się z regulaminem? Tak/Nie
Dlaczego chcesz być akurat z nami?: lubie ogarniętych ludzi i waszą organizacje. jak dojde bardzo się uciesze, będę wam pomagał w rozwoju organizacji.
Link do panelu (panel.pylife.pl):https://panel.pylife.pl/gracz/25417
Coś o sobie:Mam na Imię Michał, mam 16 lat jestem ogarnięty.
Posiadasz sprawny mikrofon i Mumble? (Wymagane): Tak(TS3)
Dlaczego chcesz być akurat z nami?:Bo ten Gang jest ogarnięty i chce od was się uczyć jak grać na pylife
Rekrutacja zostaje zamknięta!
Dziś do 19:00 w ogłoszeniach organizacji na pylife.pl zostaną ogłoszone wyniki pierwszego etapu rekrutacji
Kto chciał to się zapoznał, przenoszę do archiwum.
Strony: 1
Wątek zamknięty
[ Wygenerowano w 0.031 sekund, wykonano 9 zapytań - Pamięć użyta: 887.69 kB (Maksimum: 1.03 MB) ]